hdgstraat1Ik ben op zoek naar een huurder voor de studio aan de Hugo de Grootstraat 39 te Nijmegen-Oost. Enkele weken geleden ben ik met mijn studio verhuisd naar de eerste etage boven zorgcafé Looppunt aan de Tooropstraat 18. Nu staat de oude studioruimte te huur.

 

Per direct te huur! Volledig, per dagdeel of per uur. Het liefst natuurlijk volledige overname van de huurovereenkomst.

 

Hieronder de gegevens van deze studio zoals ze door de eigenaar zijn gepubliceerd.


Om weer volledig aan de moderne eisen voor een praktijk/bedrijfs/kantoor/woonruimte te voldoen heeft het pand gelegen aan de Hugo de Grootstraat 39 in Nijmegen een uitgebreide in/externe renovatie ondergaan. De totale ruimte beslaat de volledige begane grond en een groot souterrain.
De gehele begane grond van Hugo de Grootstraat 39 is voorzien van vloerverwarming onder een donkergrijze 60cmx60cm tegelvloer. Tevens is een nieuwe keuken inclusief afwasmachine, nieuwe badkamer met douche, toilet en wastafel, nieuwe CV ketel en nieuwe electrische installatie aangebracht en zijn alle wanden, plafonds en houtwerk opnieuw gestuct en geschilderd. De nieuwe kozijnen en buitendeuren zijn voorzien van HR++ dubbel (veiligheids) glas en in opdracht van de VVE zal het buiten-schilderwerk, inclusief de daarboven liggende appartementen, in 2015 worden afgerond. De wanden van het souterrain zijn volledig geïsoleerd en geschilderd en middels een (deels) glazen plafond is voor lichttoetreding gezorgd. De toegang tot het souterrain is momenteel via het centrale trappenhuis maar eventueel kan ook een trap rechtstreeks naar de begane grond worden aangebracht. Het pand heeft een buitenruimte/balkon van enkele m².

Kenmerken:
Totale oppervlakte Begane Grond + Souterrain: 123 m²

Totale inhoud: 312 m³

Oppervlakte begane grond: 77 m²

 • Bedrijfs/Werk/Woonruimte 1: ± 46 m²
 • Bedrijfs/Werk/Woonruimte 2: ± 17 m²
 • Pantry/keuken: ± 6 m²
 • Halletje: ± 1 m²
 • Berging: ± 2 m²
 • Toilet/Badkamer/Douche: ± 5 m²
 • Hoogte: 2.82 m
 • Inhoud: 217 m³
 • Oppervlakte kelder / souterrain: 46 m²
 • Hoogte: 2.06m
 • Inhoud: 95 m³

Bestemming: Gemengd 1
Energie:
Verwarming/warm water: vloerverwarming/Intergas HR ketel
Isolatie: dubbel glas HR++
Kadastraal:
Hatert, sectie A, complexaanduidintg 9349, index 1
Locatie:
Deze bedrijfs/werk/woonruimte ligt in Nijmegen-Oost op een mooie locatie, gelegen op de hoek van de Hugo de Grootstraat en de Ten Hoetstraat. De afstand tot het centrum van Nijmegen is ~500 meter (5 minuten lopen).
Verkoop:
Het pand wordt momenteel niet voor verkoop aangeboden.

Voor meer foto’s en de detailstekeningen verwijs ik door naar neighbourhoet.nl/hugo-de-grootstraat-39

Ik hoor graag van je!!

Mocht je iemand weten die interesse zou kunnen hebben, geef dit dan door. Ik wil je hiervoor graag 5 lessen Pilates geven (als het tot een huurovereenkomst is gekomen).

Hartelijke groeten,

Astrid