Zoals jullie wellicht al weten starten de Pilateslessen weer op 15 augustus. Dit op mijn nieuwe lokatie!
Het adres is Tooropstraat 18. Op de eerste verdieping van Zorgcafé Looppunt.

  1. De eerste reeks van 11 lessen loopt tot en met week 44. (in week 43 geen les ivm herfstvakantie)
  2. De tweede reeks start in week 44 en deze loopt dan door tot en met week 5. (Weken 52 en 1 geen les ivm Kerstvakantie)
  3. De derde reeks start in week 6 en loopt dan door tot en met week 16. (Let op!!! Studio IUNO heeft géén Carnavalsvakantie)
  4. De vierde reeks start in week 18 en loopt dan door tot en met week 28. (Week 17 geen les ivm meivakantie én!! we gaan 1 week langer door dan de meeste (basis)scholen)

Uiteraard vinden er ook geen lessen plaats op Paas- en Pinkstermaandag. Mocht maandag je vaste lesmoment zijn dat wordt je geacht deze lessen in te halen/ te verplaatsten.

Ik wil je graag vragen om je via mijn website je opnieuw aan te melden zodat ik nieuwe presentielijsten kan maken. Inhalen of verplaatsen van je les blijft natuurlijk gewoon mogelijk.

De lessen worden 0,25 per les duurder, dat wil zeggen dat de prijs met 2,75 per 11 lessen verhoogt wordt. (123,75 ex. BTW)

Ik zal jullie ook nog een beschrijving sturen van mijn vorige studio ruimte, zoals jullie weten zoek ik een nieuwe huurder hiervoor. Ik stuur dat separaat zodat je het gemakkelijk door kan sturen.
Ben jij degene die een nieuwe huurder aandraagt dan krijg jij als beloning 5 Privélessen!

Voor nu wens ik jullie een mooie zomer en vakantie toe. Lekker uitrusten zodat we op 15 augustus weer fris kunnen starten!

Lieve groet,

Astrid